Νυμφαίο Φλώρινας
Αποκόμματα εφημερίδων με φωτογραφίες της τότε Νεβέσκης. Επίσης, περιέχονται φωτοαντίγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις, σχετικά με τα παλαιά αρχοντικά της Νεβέσκης (όπως ονομαζόταν επί Τουρκοκρατίας το Νυμφαίο).