Παλατίτσα Ημαθίας (Βεργίνα) (1978)
Χειρόγραφες σημειώσεις και απόκομμα εφημερίδας σχετικά με την κτητορική επιγραφή του Αγίου Δημητρίου του χωριού Παλατίτσας του νομού Ημαθίας που αναφέρονται στο 1570μΧ.