Θέματα εκκλησιαστικού - ιστορικού ενδιαφέροντος, αγιογραφίες.
Αποκόμματα, προσωπικές σημειώσεις με θέματα εκκλησιαστικού - ιστορικού ενδιαφέροντος, τα αρχοντικά της Σιάτιστας και της Καστοριάς, το Λιβάδι-Ελασσόνας, ελληνοσέρβικοι ιστορικοί δεσμοί και θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος για τη Μακεδονία.