Καστοριά-Αγιογραφίες,αρχοντικά
Περιλαμβάνει αποκόμματα με τις τοιχογραφίες της Καστοριάς και τις αγιογραφίες, τα αρχοντικά της, γενικά στοιχεία για την πόλη της Καστοριάς, χειρόγραφα με σκόρπιες εντυπώσεις από την Καστοριά, και τον κίνδυνο για τους γουναράδες της.