Διάφορα θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος
Περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων με θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος, αναφορά στα καραβάνια, σε παλιές εκκλησίες, στη βιομηχανία του χάρτου και γιατροσόφια, για την παιδεία επί βυζαντινών και Τουρκοκρατίας, στα θρησκευτικά έθιμα και τη μουσική, για τους ορθόδοξους θεολόγους, την αγιογραφία στα Μετέωρα, ο Πανάγιος Τάφος και το Άγιο φως, προσωπικές σημειώσεις και το περιοδικό "Ζυγός" του μήνα Ιούλιος 1957.