Στοιχεία για την Εθνική Εταιρεία.-Οπλαρχηγοί
Περιλαμβάνει αποκόμματα, προσωπικές σημειώσεις, αλληλογραφίες που αναφέρονται σε διάφορους Μακεδονομάχους και οπλαρχηγούς και τη δράση αυτών, όπως επίσης και στην Εθνική Εταιρεία και πληροφορίες γύρω από αυτήν.