Ο καπετάν Βερβέρας και άλλοι Μακεδονομάχοι. (1979)
Περιλαμβάνει αλληλογραφίες, αποκόμματα εφημερίδων για τους Μακεδονομάχου, τη Θεσσαλονίκη το 1904,χειρόγραφες σημειώσεις και αποκόμματα για τον ληστή καπετάν Βερβέρα και άλλους Μακεδονομάχους.