Διάφορα εκκλησιαστικά ζητήματα
Αποκόμματα εφημερίδων, φωτοαντίγραφα, μηνιαίο δελτίο, φωτογραφικό υλικό και χειρόγραφες σημειώσεις με παραπομπές σχετικά με θέματα που αφορούν παλαιές εκκλησίες, εικόνες και μοναστήρια.