Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (1966)
Περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, επανάσταση του 1878,τους σλαβόφωνους Έλληνες και το λόγο του καθηγητή κ. Κ.Βαβούσκου για την απελευθέρωση.