Περί των Αγίων Τόπων
Περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων με διάφορες πληροφορίες για τους Αγίους Τόπους, όπως την ιεροτελεστία του Αγίου Φωτός, αφήγηση του δικηγόρου Χρήστου Νταή για την παρακολούθηση του αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο, απόκομμα από τη "Εθνική Ηχώ" σχετικά με τις αναμνήσεις από τον Πανάγιο Τάφο κατά της περίοδο της κατοχής, για τη βυζαντινή χορωδία στους Αγίους Τόπους και διάφορες προσωπικές σημειώσεις για τους Αγίους Τόπους.