"Η Επανάστασις της Μακεδονίας" (1896)
Έντυπο με τίτλο "η Επανάστασις της Μακεδονίας υπό του ειδικού απεσταλμένου του Αστέως" και χειρόγραφες σημειώσεις εν συνεχεία σχετικά με το έντυπο. Επίσης, περιέχονται προσωπικές επισημάνσεις με παραπομπές σε πηγές.