Ο Μακεδονομάχος καπετάν Βαγγέλης Βλάχος (1873-1945)
Περιλαμβάνει χειρόγραφο αντίγραφο από τον Μακεδονικό αγώνα για τον Μακεδονομάχο Βαγγέλη Γ.Βλάχο, πρόσκληση για την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ευάγγελου Γ.Βλάχου και επιστολή προς τον Γ.Λυριτζή σχετικά με την τελετή.