Δημοσιεύματα Δημητρίου Τσάμη Καρατάσου (1861)
Φωτοαντίγραφα από δημοσιεύματα που είναι αφιερωμένα στο μνημόσυνο και τον θάνατο του μακαρίτου Δημήτριο Τσάμη Καρατάσο από τους: N. Πανταλέοντος και του Ματθαίου Σ. Καραμάρκοβιτς.