Διάφορα θέματα σχετικά με την Κοζάνη
Αποκόμματα εφημερίδων, Επιφυλλίδες του Ι.Δ. Γιαντσούλη, άρθρο - διάλεξη σχετικά με το κωδωνοστάσιο της Κοζάνης σε 8 συνέχειες, άρθρο για το τρίδενδρον της Κοζάνης και άρθρο για Νεκρολογία που αφορά τον Κων/νο Γκοβεδάρο, ο οποίος ήταν ο μέγας ευεργέτης της Κοζάνης.