Ν.Φιλιππίδης και Θ.Πασχίδης
Αποκόμματα εφημερίδων και χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τους Ν. Φιλιππίδη και Θ.Πασχίδη που θυσίασαν τη δόξα και τα πλούτη τους για την εξυπηρέτηση της ελληνικής ιδέας. Στην επιφυλλίδα "Ελληνικός Βορράς" περιέχεται το αναφερόμενο άρθρο σε 25 συνέχειες.