Η ελληνική γλώσσα στη διπλωματική αλληλογραφία της Τουρκικής(Οθωμανικής) αυτοκρατορίας. (1925)
Περιλαμβάνει φωτοαντίγραφο από την επετηρίδα σχετικά με την ελληνική γλώσσα στη διπλωματική αλληλογραφία της Τουρκικής αυτοκρατορίας. Η χρησιμότητα της ελληνικής γλώσσας στους Τούρκους και η δυσκολία της Τουρκικής στις συνθήκες προς τους Έλληνες και Φράγκους ηγεμόνες.