Το Αρβανιτοχώρι (περιοχή Τυρνάβου) (1934)
Περιλαμβάνει χειρόγραφες σημειώσεις για το Αρβανιτοχώρι, πλησίον του Τυρνάβου, χωριό το οποίο είχε αποκτήσει τουρκικά προνόμια, άκμασε και εκεί μετέβαιναν οι Έλληνες.