Παύλος Μελάς
Αποκόμματα εφημερίδων για κλέφτικα τραγούδια που αφορούν τον Παύλο Μελά. Επίσης, περιέχει χειρόγραφες σημειώσεις, αλληλογραφία, φωτοαντίγραφα και φωτογραφίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά προς το έθνος και την πατρίδα, οι οποίες χαρακτηρίζονται ανεκτίμητες.