Νικοτσάρας (Νίκος Τσάρας) (1971)
Ο Νίκος Τσάρας γνωστός ως Νικοτσάρας ήταν ένας από τους σημαντικότερους αρματολούς του Ολύμπου. Στο αρχείο του Λυριτζή υπάρχουν αποκόμματα εφημερίδων που αφορούν τον Νίκο Τσάρα (Νικοτσάρα).