Οπλαρχηγός Τέλλος Άγρας
Ο καπετάν Άγρας γνωστός με το ψευδώνυμο Τέλλος Άγρας ήταν Έλληνας οπλαρχηγός που πήρε μέρος στο Μακεδονικό αγώνα. (1880-1907). Υπάρχουν αποκόμματα εφημερίδων που αναφέρονται στο Καπετάν Άγρα καθώς επίσης στη ζωή και τη δράση του. Υπάρχει και μια επιστολή όπου ο Λυριτζής στέλνει στην κοινότητα Καλλονής για να μάθει πληροφορίες για τον Καπετάν Άγρα.