Κουτσοβλάχοι, Βουλγαρόφωνοι και Σέρβοι εις την Μακεδονίαν
Αποκόμματα εφημερίδων και χειρόγραφες σημειώσεις με τα "ανιστόρητα" ενός σχολικού βιβλίου που αναφέρεται στους Κουτσοβλάχους, τους Βουλγαρόφωνους και τους Σέρβους. Η επιφυλλίδα χωρίζεται σε 13 συνέχειες και αφορά τα άρθρα του Γ. Λυριτζή.