Το "ανιστόρητο" των σχολικών βιβλίων ιστορίας/ Φύλλα εφημερίδας
Αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με το "ανιστόρητο" των σχολικών βιβλίων ιστορίας αλλά και χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με ανακρίβειες που δεν έχουν γραφτεί.