Βιογραφικά σημειώματα Εθνικών αγωνιστών.
Περιλαμβάνει αποκόμματα με βιογραφικά σημειώματα των παρακάτω εθνικών αγωνιστών:- Ιωάννης Σιώμος(1835)- Ιωάννης Αργυρόπουλος, ιατρός- Αναστάσιος Τσίρλης, λόγιος-Νικόλαος Γ.Φιλιππίδης- Θωμάς Πασχαλίδης(1836-.)- Θωμάς Κόκκος, μυστικός ταχυδρόμος στην εθνική κίνηση.- Αθανάσιος Κεφαλάς- Κωνσταντίνος Βατικιώτης, Έλληνας γεν.πρόξενος στη Θεσ/νικη.