Περιοδικό "Παραγωγικότης"
Περιλαμβάνει μηνιαίες εκδόσεις από το περιοδικό "παραγωγικότης" με θέματα το ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. και την προσφορά του και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό, και πληροφορίες για τα δάση και τις καταστροφές τους.