Δασικόν Δελτίον Πληροφοριών
Περιλαμβάνει αφιέρωμα στη βιομηχανική δασοπονία, άρθρο για την ιδρυόμενη βιομηχανία ξύλου, μέτρα για την προστασία των δασών από πυρκαγιές και την αναδιοργάνωση των δασικών υπηρεσιών, τρόποι αναδάσωσις του λεκανοπεδίου της Αττικής, αναφορά στα επιτεύγματα της δασοπονίας μας κατά τη χρονική περίοδο 1964, πρόγραμμα και εισηγήσεις από τον 7ο Πανευρωπαϊκό δασικό συνέδριο της διευθέτησης των χειμάρρων, και τέλος το 2ο σεμινάριο δασικών εφαρμογών Μακεδονίας-Θράκης.