Βυζαντινή ζωγραφική
Χειρόγραφες σημειώσεις και αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με τη Βυζαντινή τέχνη και την ερμηνεία των χρωμάτων αλλά και τη διακόσμηση των εικόνων. Παράλληλα, γίνονται αναφορές στις διαφορές που είχαν οι πιστοί με τους εικονομάχους Επίσης, περιέχονται αλληλογραφίες και ανάτυπο.