Ζωγραφική τέχνη της Αγιογραφίας
Φωτοαντίγραφα της Μακεδονικής Σχολής που αφορούν τις απαιτήσεις στη μέθοδο ζωγραφικής φορητών εικόνων, χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τα κατάλοιπα της ειδωλολατρικής τέχνης και τη συσχέτιση τους με την Αγιογραφία. Τέλος, περιέχεται περιοδική έκδοση αφιερωμένη στην Αγιογραφική τέχνη και τους γνωστούς ζωγράφους.