Αγιογραφία.
Επιφυλλίδα της Δυτικής Μακεδονίας 13 συνεχόμενων σελίδων με θέμα την αγιογραφία. Χωρίζεται σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος, περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία της Αγιογραφίας μέχρι την πτώση της Κωνσταντινούπολης και στο δεύτερο μέρος, αναφέρεται η εκκλησιαστική ζωγραφική από την άλωση της Πόλης έως σήμερα.