Μακεδονία, ποικίλη θεματολογία.
Φωτοαντίγραφα σελίδων κυρίως περιοδικών με διαφορετική θεματολογία αλλά με κοινό παρανομαστή τη Μακεδονία. Αφορούν είτε προσωπικότητες που έχουν μακεδονική καταγωγή είτε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας. Συναντάμε επίσης θέματα θρησκευτικού περιεχομένου.