Φώτης Κόντογλου
Δημοσιεύματα του κ. Φ. Κόντογλου στην εφημερίδα "Ελευθερία" στη στήλη με τίτλο "Κυριακάτικα θέματα". Η θεματολογία του είναι κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου. Ο ίδιος ο κ. Λυριτζής είχε αριθμήσει τα αποκόμματα και τα είχε ταξινομήσει σε μια δική του σειρά.Προσωπικές σημειώσεις και αποκόμματα εφημερίδων τα οποία σχετίζονται με τον κ. Φώτη Κόντογλου.