1940 - Εποποιΐα (1982)
Περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδας με το άρθρο του Γ.Λυριτζή με τίτλο "το θαύμα των Ελλήνων του Σαραντάπορου" και φωτοτυπίες αυτού. Αναφορά στον 1ο θαύμα του Σαραντάπορου και για τις εμφανίσεις της Παναγίας.