Ο ρόλος του πνευματικού στην Τουρκοκρατία. (1982)
Περιλαμβάνει απόκομμα της εφημερίδας "Δυτική Μακεδονία" με το άρθρο "ο πνευματικός επί Τουρκοκρατίας" και φωτοτυπίες αυτού. Βιβλιοκρισία υπό Χρήστου Λαμπρνινού.