Το αλφάβητο στην Τουρκοκρατία. (1981)
Περιλαμβάνει έντυπο σχετικά με την εκμάθηση του αλφάβητου στα χρόνια της σκλαβιάς. Ονομαζόταν "ψυχωφελές", για τη σύνδεση του με τις κεντρικές αλήθειες της Πίστεως μας.