Forum Ιδεών για τις Βιβλιοθήκες και τον Πολιτισμό
Το Forum Iδεών είναι μία εκκίνηση συνομιλιών για τη συνδιαμόρφωση της στρατηγικής πολιτικής του Δήμου Κοζάνης, στο πεδίο των γραμμάτων και του πολιτισμού.Ο φάκελος περιέχει προσκλήσεις, προγράμματα, περιλήψεις εισηγητών, ενημερωτικά email σχετικά με το θέμα εισήγησης, απολογισμός, ευχαριστήριο, βεβαίωση συμμετοχής.