Αφίσες εγκαινίων Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης. (2018)
Ο Φ04 περιλαμβάνει :Τέσσερις αφίσες που αφορούν στα Εγκαίνια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.1η Αφίσα: ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣΑ) ΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ : ΔΡΑΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" (9:00 - 14:00) ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟΜΕ ΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΒ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΛΑΣΣΑΝΗ (20:30) ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ2η αφίσα: ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΙΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΑ)ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (18:00 - 20:00) : ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ.Β)ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (20:00 ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ)3η αφίσα: ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝΠαρουσίαση βιβλίου : "ΑΝΗΦΟΡΟΣ" ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ (19:00 ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ)Ομιλητής: ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΥΦΟΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ4η αφίσα: ΠΕΜΠΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : ΗΜΕΡΑ ΔΩΡΗΤΩΝΑ) ΔΩΡΕΑ "ΚΑΡΤΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ" ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 18:00 ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟΒ) ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ Κ.ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΓΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 18:30 ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟΓ) ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ "Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ" ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ 19:00 ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ