Διάφορα έγγραφα (1896-1955)
Διάφορα έγγραφα σχετικά με: πιστοποιητικά ταυτότητας, προσκλητήρια, ΕΟΝΕ, ΕΠΟΝ, ΕΑΜ Κοζάνης(1940-1945), ημερολόγια εργασίας προϊσταμένου Υπομηχανικού της Τ.Υ.Δ.Κ. Νομού Κοζάνης (1948-1949), πίνακες κατόχων κτημάτων (1915), ορειβατικό σύνδεσμο (1945-1946), αίτηση των αδελφών Βασιλικής, Κλεονίκης και Κλυταιμνήστρας Δημητρίου Καραπατσίδου "Περί απονομής συντάξεως" (1955), αποφάσεις ειρηνοδικείου σχετικά με την παροχή ή μη, οικογενειακού επιδόματος μελών (1940).