Ορειβατικός σύνδεσμος - Επικηρυγμένοι ληστές
Μια ανοιχτή επιστολή προς τον ευσεβή λαόν της πόλεως Κοζάνης του Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνου Ν. Καντιώτη τη 18η Απριλίου 1945 μέσω της "Εστία" (αριθμός φύλλου 14). Έγγραφα σχετικά με τον ορειβατικό σύνδεσμο. Ονομαστική κατάσταση επικηρυχθέντων ληστών περιφέρειας Διοικήσεων Χωροφυλακής Κοζάνης και Γρεβενών.