Αρχεία Διαφόρων Οικογενειών
Το κουτί περιέχει τα εξής αρχεία:1) Ναούμ Χ. Μανδρέλα (Μανδρέλλα)2) Αρχείο Γεωργίου Δ. Μπιντέ (Μήκατσια)3) Αρχείο Γεωργίου Σωτηρίου4) Αρχείο οικογένειας Χασάπη5) Αρχείο οικογένειας Σμίλιου6) Αρχείο Εμμανουήλ και Θεόδωρου Ξένου