Χρηματοδότηση ιστορικών αρχείων-Επιχορήγηση 1989. (1989)
Περιλαμβάνονται έγγραφα με την επιχορήγηση του 1989 για τα ιστορικά αρχεία από τους παρακάτω προμηθευτές:1) Ο.Τ.Ε.,2) Αφοί Χ.Σακαλή,3) Β.Δεληχρήστος και ΣΙΑ ΟΕ,4) Χ.Παπαστεριάδης,5) Ελένη Ι.Ζημοπούλου,6) Ν.Κωσταρέλλας,7) γραφοτεχνική-Αφοί Δοξιάδη,8) Φωτο Ξάνθος και9) Σ.Κουταλιανός.