Διάφορα έγγραφα ιστορικού Αρχείου Κοζάνης
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αιτήσεις χορηγήσεως, βεβαιώσεις γεννήσεων, τελέσεις γάμων, βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας και αντίγραφα διαθηκών.