Διάφορα αιτήματα βεβαιώσεων του έτους 1980 (1980)
Περιλαμβάνονται χειρόγραφα αιτήματα με απαντητικά έγγραφα που αφορούν αντίγραφα διαθήκης, πιστοποιητικά γεννήσεως και βαπτίσεως. Επίσης, περιέχονται αιτήματα βεβαιώσεων κτηματικής έκτασης, κτηματικής περιουσίας και εγγραφής στα δηματολόγια για το έτος 1980.