Διάφορα έγγραφα και βεβαιώσεις ιστορικού αρχείου Κοζάνης (1978)
Περιλαμβάνονται αιτήσεις και βεβαιώσεις σχετικά με αγροτικές κτηματικές εκτάσεις, αντίγραφα προικοσυμφώνων και πιστοποιητικά γεννήσεως και βαπτίσεως.