Διάφορα έγγραφα και βεβαιώσεις ιστορικού αρχείου Κοζάνης (1977)
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες αιτήσεις σχετικά με πιστοποιητικά γεννήσεων και βεβαιώσεις γάμων. Επίσης, περιέχονται αιτήσεις που αφορούν φωτοαντίγραφα μερίδας και κτηματικής περιουσίας.