Εργασία για την ροκ μουσική με μαθητές 1ου ΓΕΛ
Εργασία για τη ροκ μουσική. Χειρόγραφο κείμενο: «οι νέοι και το τραγούδι τους» αφιέρωμαστη ροκ μουσική από μια παρέα μαθητών της Β3 και Β4 του 1 ου Λυκείου Κοζάνης.