Φίλοι του θεάτρου
Περιλαμβάνονται:1) Αρχαίο δράμαΣεμινάριο με θέματα:α) Υποκριτική, β) Κινησιολογία,. γ) Χορογραφία. δ) Σκηνογραφία. ε) Ενδυματολογία, στ) Θεατρικό προσωπείο, ζ) Μουσική. Υπεύθυνη η Λυδία Κονιόρδου.2) Η ελευθερία της φωνής μαςΚείμενο της Άννυ Λούλου. Διερευνά τη φωνή σε άμεση επαφή με το συναίσθημα, σχηματισμένη με το νου και παραθέτει τη δική της μέθοδο και τις ασκήσεις του μαθήματος3) Σημειώσεις της Γκουτζιαμάνη Ιω. από το εργαστήριο της Σωτηρίας Λεονάρδου στιςΔρυάδες, για το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα.4) Σημειώσεις της Γκουτζιαμάνη Ιω. για τους «Πέρσες» Αισχύλος, από τοεργαστήριο της Μάρθας Φριτζήλα.5) Απόσπασμα από τους Πέρσες για το εργαστήριο, λεξιλογικό υλικό σε αυτό και σημειώσεις από το μάθημα: Μετάφραση στα νέα Ελληνικά.6) «Του νεκρού αδερφού»: Η δραματουργική επεξεργασία επάνω στο κείμενο και ασκήσεις.7) Σημειώσεις από τη δραματουργική επεξεργασία σε απόσπασμα της Οδύσσειας Ζ΄ραψωδία( Έκτωρ- Ανδρομάχη στίχοι 369-529) , για το μάθημα στο 4 ο Γυμνάσιο Κοζάνης.8) Μικρές σημειώσεις- δραματουργική επεξεργασία στο απόσπασμα σκηνή 3, από τιςΠεταλούδες του Φ.Λόρκα.