Το θέατρο στην εκπαίδευση (2009)
Άρθρο για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου στην Εκπαίδευση. Επισημαίνονται: α) η ανάγκη τηςδημιουργίας που απελευθερώνει για μαθητές και τους καθηγητές, ως αντίδοτο στην άκρωςπιεστική πραγματικότητα. β) τα μέσα και το υλικό για να δουλέψει το παιδαγωγικό θέατρο καιγ) η συνεισφορά του Πανελλήνιου Δικτύου για το θέατρο στην Εκπαίδευση.( Το τεκμήριο Η δικήμας Αντιγόνη προστέθηκε στο πιο προηγούμενο ως συνέχεια του θέματος)