Βιωματικά σεμινάρια θεάτρου (2009)
Μια προσωπική κατάθεση της Γκουτζιαμάνη Ιω. για την ομάδα φίλοι του θεάτρου από τασεμινάρια: 1) Σχέση αναπνοής κίνησης και ισορροπίας (για ενήλικες) με εμψυχώτρια τη ΣτέλλαΜιχαηλίδου.2) Η δική μας Αντιγόνη (για μαθητές) με εμψυχώτρια τη Τζένη Καραβίτη, φιλόλογος-παιδαγωγός του θεάτρου.