Σπουδή στο αρχαίο δράμα- Αντιγόνη (2008)
Μια προσωπική κατάθεση της Γκουτζιαμάνη Ιω. από το σεμινάριο 50ωρών, που οργάνωσε τοΠα.Δι.Θ.Ε στη Θεσσαλονίκη. Περιλάμβανε λόγο, μουσική, κινησιολογία, εικαστικά καιδραματουργική ανάλυση.