Βιωματικό σεμινάριο (2007)
Μια προσωπική κατάθεση της Γκουτζιαμάνη Ιω. ως εκπρόσωπος της ομάδας Φίλοι του θεάτρουαπό το σεμινάριο Διακειμενικές συνθέσεις με εκπαιδευτή τον Τ. Τσαμαργιά και θέμα: Πενία-Υπερκατανάλωση. Βασίστηκε στο διήγημα του Τσέχωφ: «Τα στρείδια».