Τάσος Λειβαδίτης (2008)
Ένα σύντομο αφιέρωμα στον ποιητή που έγινε ως απάντηση στην πρόταση του ΠαύλουΜουρουζίδη για την εφημερίδα Υψηλή τάση . Γίνεται ένα μικρό πέρασμα στις περιόδους τουέργου του με οδηγό το ποίημα «Οι τελευταίοι» Τ. Λειβαδίτης, το οποίο ήταν μέρος τηςπαράστασης της ομάδας του 1 ου ΓΕΛ: Με κόντρα τον καιρό.